Stacks Image 138
Stacks Image 92

Wat gaat het kosten:?

Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje.

Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken.

De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft (met bijvoorbeeld primer of een voorstrijkmiddel).

Het kan bijvoorbeeld ook nodig zijn dat er gebruik moet worden gemaakt van bewapening gaas en ook kan het voorkomen dat de hoeken zogenaamde hoekbeschermers nodig hebben.

Zodoende wordt het dus heel lastig om een reƫle prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten neem dan contact met ons op en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende prijsindicatie te offreren.

Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.
Pak dus de telefoon en bel, of mail ons op info@janstuc.nl of 06-50433506

Stukadoorsbedrijf Jan Stuc Goes
Mondriaanstraat 14
4462 SE Goes
Tel: 06-50.433.506
E-Mail: info@janstuc.nl